Seepje maakt de was schoon bij Marion

Ik kende het merk Seepje al wat langer via Facebook maar toen ze de inzamelingsactie “wassen voor Nepal” hadden waarbij je het goede doel steunt en een pakket Seepje koopt, kon ik niet achterblijven. Ik was altijd al nieuwsgierig hoe die schillen nu echt werken en nu sloeg ik gelijk twee vliegen in één klap.
Ik kreeg een pakketje waarin zit: een waszakje, schillen en etherische lavendelolie.

Seepje-Schillen-Lavendel-v2

De schillen komen van de Sapindus bomen in Nepal. Zodra ze water zien, maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan.
Om heerlijke schone was te krijgen doe je 4 hele of 8 halve schillen in het waszakje. Dit doe je samen met je was in de wasmachine. Dan doe je 10 druppels etherische olie in het wasverzachterbakje. Je kunt het wasprogramma volgen die jij wilt.

Ik had nog was liggen en ben gelijk enthousiast begonnen met uitpakken van het pakketje. Heb 4 hele schillen in het waszakje gedaan en dit samen met wat fijne was in de wasmachine gelegd. Toen de etherische olie, die heerlijk ruikt, in het wasverzachterbakje gedaan. De wasmachine draaide en zelfs vanuit de kamer rook je de heerlijke geur van de etherische olie.
De was zelf rook heerlijk en was zacht en schoon.  Voor mij is wassen met Seepje een verwennerij.  Zowel voor mezelf als voor de was.  Voor mezelf omdat het wassen op een andere manier gaat als met de “normale” wasmiddelen. Het is gewoon leuk om met de schillen te wassen en de etherische olie te gebruiken. Voor de was omdat het heerlijk zacht wordt en lekker ruikt.

Daarnaast was je op een eerlijke manier. Je helpt, door te wassen met Seepje de Nepalese schillenboer en zijn werknemers. Er wordt gezorgd voor eerlijke lonen en structurele verbetering in de werk en leefomstandigheden. En dat alleen maar door te wassen met schillen. Makkelijker kan toch niet?

Dit was voor mij de eerste kennismaking met Seepje, maar zeker niet de laatste! Ik hoop dat ook jij enthousiast bent geworden en als je het merk nog niet kent het gaat proberen.

Seepje is hier te verkrijgen.
Voor alle informatie over Seepje zie de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.