Over Marions Leven

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Misschien toevallig, misschien met een reden. Met mijn blog wil ik je meenemen in mijn leven. Met wat ik onder andere doe, maar ook hoe ik omga met mijn ziekte. En wat daar aan vooraf gegaan is. Hier kun je lezen hoe ik het heb meegemaakt en hoe het nu met me gaat. Want nog steeds heb ik terugvallen. Misschien heb jij hetzelfde en heb je wat aan mijn verhalen. Lucht het je op omdat je niet de enige bent met zoveel klachten.  Of heb je net gehoord dat je vitamine B12 tekort hebt en weet je niet wat je ermee aan moet. Stuit je op onbegrip, onzekerheid, noem maar op. Dan hoop ik met mijn blog je een steuntje in de rug te geven.

Maar mijn blog is meer dan ziek zijn. Ik heb gemerkt dat ik sterker ben dan ooit tevoren. En dat ik daar iets mee wilde doen. Sterker betekent niet in mijn geval lichamelijk maar vooral geestelijk. Als je altijd maar te horen krijgt dat het “tussen je oren” zit wordt je daar (in mijn geval) sterk van. En ik ben een actie gestart. Ik wilde iets voor de medemens gaan doen die financieel niet goed rond kan komen. Samen met mijn dochter (kellybeleeft) en nog twee meiden geven we gezinnen rond de kerstdagen een kerst(levensmiddelen)pakket. Dit jaar gaan we voor 200 pakketten!

Omdat het organiseren ervan heel veel tijd en energie kost, wil ik je graag op de hoogte houden van het wel en wee ervan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.