Over mij

Hoi, ik zal me even aan je voorstellen. Ik ben Marion, 52 jaar en alweer 33 jaar getrouwd met Gerry,  mijn steun en toeverlaat. We hebben 2 kinderen. Kelly is alweer 30 en Roy 27. Ook zijn we trotse opa en oma van Emma van 5. Zij is de dochter van Kelly en Arjan.

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn sinds vorig jaar personeel van 2 prachtige Maine Coons, genaamd Shiva en Shadow. Het zijn broer en zus. Shiva (links) is een echte dame en Shadow is een knuffelbeer. Het is net een hondje, hij loopt je overal achterna.

 

 

 

 

Daarnaast hebben we Smokey nog. Smokey is een huis, tuin en keukenkat, haha en een hele goede muizenvanger.

 

Ik heb een leuke baan als administratief medewerkster bij het bedrijf van mijn vader. Hij is alweer 77 maar werkt nog steeds. We verkopen en repareren elektromotoren. Nou ja, ik doe de administratie, het zware werk doet mijn vader.
Toen de kinderen nog op de basisschool zaten hielp ik altijd mee op school. Zat in de ouderraad, was overal inzetbaar. Als Sinterklaas op school kwam hielp ik vaak mee, bij de Kerstmaaltijd was ik er. En met schooluitjes ging ik altijd mee.
Omdat ik altijd al een eigen bedrijf wilde hebben, heb ik ook nog een webwinkel in kinderkleding gehad. Vanuit huis kleding verkopen. Geweldig vond ik dat! Helaas moest ik daarmee stoppen toen ik ziek werd. Je weet nu een beetje van mij, mocht je nog vragen hebben…stuur me maar een berichtje.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.