Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi, ik zal me even aan je voorstellen. Ik ben Marion, 46 jaar en alweer 27 jaar getrouwd met Gerry. Mijn steun en toeverlaat. We hebben 2 kinderen. Kelly van 24 en Roy van 21. Gelukkig woont Roy nog gezellig thuis, want Kelly woont samen met Arjan.  Daarnaast hebben we ook een aantal huisdieren, Benji ons hondje en de katten Maupi, Simba en Smokey.
Ik heb een leuke baan als administratief medewerkster bij het bedrijf van mijn vader. Hij is 70 maar werkt nog steeds. We verkopen en repareren elektromotoren. Nou ja, ik doe de administratie, het zware werk doet mijn vader.
Toen de kinderen nog op de basisschool zaten hielp ik altijd mee op school. Zat in de OR, was overal inzetbaar. Als Sinterklaas op school kwam hielp ik vaak mee, bij de Kerstmaaltijd was ik er. En met schooluitjes ging ik altijd mee.
Omdat ik altijd al een eigen bedrijf wilde hebben, heb ik ook nog een webwinkel in kinderkleding gehad. Vanuit huis kleding verkopen. Geweldig vond ik dat! Helaas moest ik daarmee stoppen toen ik ziek werd. Je weet nu een beetje van mij, mocht je nog vragen hebben…stuur me maar een berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.