Ik heb het weer gedaan….op hakken gelopen!

Ik hou van hakken. Als ik in een schoenenzaak kom, loop ik direct door naar de schoenen en laarzen met hakken. Ook al weet ik dat ik er haast niet op kan lopen. Ik kan jaloers worden op vrouwen die zonder moeite op hele hoge hakken lopen, dat wil ik ook! Nee, dan ik, op platte schoenen en laarzen. Of met een heel klein hakje. Ik koop ze wel hoor, die met hak. Maar ze blijven eigenlijk altijd nieuw. Toen ik nog in de rolstoel zat en we op Ameland waren met de familie waren we in een kledingzaak met een kleine afdeling schoenen. Zoals altijd werden mijn ogen getrokken naar een paar hele mooie enkellaarsjes van het merk SPM. Gerry pakte ze want ik moest ze proberen. “Nee” , zei ik, “daar kan ik toch niet op lopen en ik zit in een rolstoel”. “Mag je dan geen hakken dragen als je in een rolstoel zit?” was zijn antwoord? Ik was verkocht. Al wist ik dat ze meer in de doos zouden zitten dan dat ik ze aan zou hebben. Ze waren gewoon voor mij gemaakt! Ik geloof dat ik ze in al die jaren nog geen 10 keer aan heb gehad. Maar als ik ze draag voel ik me op en top vrouw!

Vorig jaar waren de espradrilles erg in en daar zocht ik naar. Vooral die met hak spraken mij erg aan. En al wist ik dat ik ze niet vaak zou dragen kon ik het toch niet weerstaan om 2 paar uit de sale aan te schaffen. Soms moet je jezelf gewoon verwennen, toch? Bij Miss Etam heb ik een paar heel goedkoop weten te bemachtigen. Voordeel van online winkelen vind ik dat je het thuis op je gemak kan passen en gratis retour kunt sturen.

De bruine schoentjes heb ik online bij Van Haren gekocht. Van Haren heeft gratis levering en retourneren. Ook weer het voordeel van passen wanneer het jou uitkomt! En vooral als je weinig energie hebt is dat een mooie uitkomst.

FotoFlexer_Photo

 

 

 

 

 

Vandaag heb ik  de bruine schoentjes aangehad. Wat heerlijk om even weer op hakken te lopen! Het is wel even weer wennen, zo’n hak maar het is zo fijn om er op te kunnen lopen. Al was het een klein stukje, ik heb het weer gedaan!  En de volgende keer, ach we zien het wel….

Heb jij ook iets wat je heel graag wilt maar door je ziekte haast niet kunt doen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.