Tag: ask me anything

GetAttachment

Op veel blogs zie ik ze wel eens voorbij komen. Tags. Van die lijstjes met vragen en antwoorden zodat je de blogger een beetje beter leert kennen. En omdat ik nog niet zo lang aan het bloggen ben weet je natuurlijk nog niet zoveel over mij. Nu kan ik zelf allemaal vragen gaan bedenken die ik zelf leuk vind, maar hoe leuk is het als ik het vragen stellen overlaat aan iemand anders. En zo kwamen Kelly van “Kellybeleeft” ( ik ben ook nog eens haar trotse moeder) en ik op het idee om elkaar vragen te stellen. Hieronder dus de vragen van Kelly en mijn antwoorden:

 

Tag: 10 vragen van Kellybeleeft

 

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja! Ik vind tekenfilms geweldig! Laatst heb ik Up nog gezien. Heerlijk! Maar de mooiste tekenfilms vind ik toch wel Lion King, Monsters en Co. en Bambi.

Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Uhhm, moet wel even goed kijken, maar zal zeker goed komen. Ga gewoon alles af haha.

Lach je als je door hebt dat iemand een foto van je maakt?

Vaak kan ik mijn lachen niet inhouden, maar ik probeer ook wel eens te doen of ik het niet zie.

Dans je wel eens zonder muziek?

Nee, dat doe ik nooit. Er moet toch echt wel een leuk melodietje zijn om op te dansen. Een vreugdedansje doe ik wel eens en dat kan zeker zonder muziek!

Ben je lui?

Eerlijk? Nee. Ik doe vaak teveel. En merk later dan weer dat ik teveel heb gedaan. Vind het soms wel eens lekker om een dag niet veel te doen, maar als ik dan terugdenk heb ik best veel gedaan.

Wat wil je nog bereiken in je leven?

Dat zijn een paar dingen:

Ik wil graag van onze Kerstactie een stichting maken. Zo kunnen we meer bereiken en misschien volgend jaar nog meer gezinnen helpen.

Het zou mij niet lukken maar ik hoop dat Addison-Biermer door alle artsen serieus genomen gaat worden. Er zijn nog veel te veel mensen die een opnameprobleem hebben en niet de juiste behandeling krijgen. Deze mensen worden steeds zieker en kunnen uiteindelijk zelfs in een rolstoel belanden. In 2015 is dat niet nodig!

En oma worden! Dat zou ik heel graag willen!

Ben je eigenwijs?

Daar is maar één antwoord op: JA! En gelukkig maar! Als ik niet eigenwijs was geweest en naar alle artsen had geluisterd die me zeiden dat ik niet zo vaak een injectie nodig had, was ik niet zover gekomen als waar ik nu ben. Ook als het niet echt lekker ging was ik wel eens eigenwijs en ging toch door. Dat is uiteindelijk toch beter geweest. Niet altijd natuurlijk, maar vaak wel. Niet altijd bij de pakken neer gaan zitten. Dat heeft mij heel erg geholpen.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik heb altijd gezegd dat ik nog eens een boek wil schrijven. Ik ben jaren geleden, toen ik nog op bed ik de woonkamer lag, begonnen. Maar het lukte me niet. Het is wel steeds in mijn hoofd blijven zitten. Mijn verhaal vertellen! Om anderen te waarschuwen van wat er kan gebeuren met een opnameprobleem van vitamine B12, maar ook dat je niet alleen staat. Van bloggen had ik toen nog niet gehoord, anders was ik vast toen al begonnen. Nu ben ik dan toch gestart en ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om te doen! Naast het vertellen van mijn verhaal over mijn ziekte wil ik ook graag over andere dingen schrijven. Het hoeft niet allemaal serieus.

Wie zou je wel eens willen interviewen?

Dat is heel makkelijk. Dat is Henk de Jong. Ik bewonder deze man om zijn doorzettingsvermogen. Hij is al 20 jaar bezig met het onder de aandacht brengen van een goede behandeling van vitamine B12 tekort (Addison-Biermer). Dit is hij begonnen doordat de diagnose bij zijn vrouw te laat gesteld werd en ze blijvende schade heeft.  Het interview zou ik hier natuurlijk plaatsen.

Waar mogen we jou midden in de nacht voor wakker maken?

Eigenlijk nergens voor, want ik ben al lang blij als ik een nacht doorslaap. Maar……voor een live concert van Kings of Leon kom ik zeker mijn bed uit!

 

Wil jij nog iets van mij weten? Stel je vraag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Tag: ask me anything

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.