Rituals, touch of happiness bodycreme

20150917_122754

Een tijdje geleden had ik bij de Vriendenloterij een waardebon van Rituals gewonnen, ter waarde van 10 euro. Ik blij, want uit ervaring weet ik dat Rituals heerlijke producten heeft.  Omdat de bon niet via internet besteed kon worden, werd er een dagje shoppen gepland. Gezellig, want zo vaak gebeurt dat niet.

Aangekomen bij Rituals wist ik al een beetje waar ik voor zou gaan. Mijn moeder heeft vorig jaar met Kerst het pakket Laughing Buddha gekregen en zij vertelde me al dat ze er heel blij mee was. De producten die erin zaten vond ze allemaal even heerlijk. En omdat we met veel dingen dezelfde smaak hebben had ik al een idee wat ik zou kiezen als ik er niet uit zou komen.

Eenmaal binnen werd ik vriendelijk geholpen door de medewerkster. Ze liet me verschillende producten proberen. Oh, wat hou ik daarvan! Al die heerlijke crèmes, scrubs en oliën, maar ik ging toch voor het Laughing Buddha pakket. Ik wist het zeker. Het pakket bevat doucheschuim, doucheolie, lichaamsscrub en bodycrème. Normaal is het pakket 28,50 euro maar nu hoefde ik dus maar 18,50 te betalen. Ik blij! Zo was de gewonnen waardebon goed besteed!

 

The Laughing Buddha Ritual

De Lachende Boeddha was een beroemde monnik in het oude China die 1100 jaar geleden met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk bracht. Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt onze Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijkse leven.

(Bron: Rituals)

20150917_122501

Nu werd douchen een heerlijk ritueel! En na het douchen insmeren met de body crème. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet elke dag doe, heb er niet altijd de energie voor en ook vind ik dat het een beetje verwennerij moet zijn. Vooral deze heerlijk ruikende crème, die zoete sinaasappel en ceder bevat.  De crème is snel ingetrokken en ruikt wat zoetig, maar niet overdreven. De geur blijft de hele dag subtiel op je lichaam. Je lichaam voelt zacht aan en dat blijft ook de hele dag zo. Ik hou van deze geur!

Ingrediënten:

AQUA / WATER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM / FRAGRANCE, CETEARETH-20, PHENOXYETHANOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, ISOHEXADECANE, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARETH- 12, ALLANTOIN, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, CETYL PALMITATE, ALCOHOL, OLUS (VEGETABLE) OIL, LIMONENE, SODIUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, CITRONELLOL, CENTELLA ASIATICA (GOTU COLA) HERB EXTRACT, JUNIPERUS VIRGINIANA (CEDER) WOOD EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS LEAF EXTRACT, RIBOFLAVIN, SORBIC ACID.

Inhoud Laughing Buddha pakket:

Happy Buddha doucheschuim

Fortune oil

Good Luck scrub  (pakket bevat 125 gram)

Touch of Happiness (pakket bevat tube 70 ml)

Dit pakket is heerlijk voor jezelf, maar ook heel mooi om weg te geven. Alle producten zitten in een mooi pakket wat op zich al een cadeau is. Succes gegarandeerd!

Wil je graag iets kopen bij Rituals maar wil of kun je de deur niet uit? Geen probleem. Je kunt online bestellen! En de verzending is gratis in Nederland! Hoe makkelijk wil je het hebben?

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Rituals, touch of happiness bodycreme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.