Mijn verjaardagswensen

birthday-739140_1920

Het is vandaag mijn verjaardag! Ik mag vandaag 45 kaarsjes uitblazen. 45 jaar ben ik alweer. En zoals ik elk jaar zeg, zeg ik het nu ook weer, wat gaat de tijd toch snel! Zo trouw je, krijg je kinderen, sta je elke dag op school. En zo is de oudste alweer de deur uit. Ik weet nog dat mijn moeder 39 was en ik dacht: “wat heb ik een oude moeder”.Gek eigenlijk. Ik ben nu zelf 6 jaar ouder en voel me nog jong. Als ik nu naar mijn moeder kijk en naar de foto’s van jaren geleden ziet ze er nu ook veel jonger oud. Bijna 69 is ze nu en ik hoop dat ze, samen met mijn vader, nog lang bij ons mogen blijven.

Als je jarig bent krijg je cadeautjes. Het is leuk dat er aan je gedacht wordt en dat je iets krijgt, maar wat ik het leukste vind is de visite zelf. Gezellig bij elkaar zijn met koffie/ thee en zelfgemaakte taart. Daar kan ik van genieten. Dat zegt mij veel meer dan de duurste cadeaus. Ik zeg niet dat ik helemaal geen cadeautjes wil. Begrijp me goed hoor, cadeautjes zijn welkom, maar het gaat me vooral om de gezelligheid.

greeting-976870_1280

Natuurlijk heb ik wel een paar wensen, al kunnen een aantal niet gekocht worden. Ik wil ze graag met je delen:

Vanavond, 27 oktober is in het UMCG de refereeravond waarbij vitamine B12 deficiëntie centraal staat. Dit is regionaal, voor huisartsen in de drie noordelijke provincies. Ik hoop dat deze avond verandering gaat brengen in het contact tussen patiënt en huisarts als het gaat om B12 deficiëntie. Ik hoop ook dat deze avond ervoor zorgt dat huisartsen patiënten serieus gaan nemen. Als deze avond goed uitpakt, zal dat mijn allermooiste verjaardagscadeau zijn.

Ik hoop dat na het bezoek aan de specialist waar ik in november heen ga, er meer duidelijk zal worden waarom ik niet kan afbouwen met injecties. En waarom dit jaar niet mijn jaar is. Ik ben weer veel moe en heb minder energie. Het liefste wil ik, zoals iedereen, gewoon mijn gang kunnen gaan en niet steeds moeten denken of ik het wel kan. Dat als ik een middagje weg ga, ik niet weer of ik de dag erna nog energie zal hebben of dat ik weer moet boeten en de hele dag uitgeteld ben en op de bank zal liggen.

plaatje3krukken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een echte wens is het niet want ik hoop dat ik mijn zwarte krukken voor altijd in de kast kan laten staan, maar leuk vind ik ze wel. En je valt er zeker mee op. Loop jij ook (geregeld) met krukken en vind je een egale kleur ook zo saai? Kijk dan eens op deze site. Je kunt hier krukhoezen bestellen in heel veel verschillende dessins. De hoezen zijn gemaakt van hoogwaardig zeil. En is door klittenband eenvoudig te bevestigen en te verwisselen.  Prijs per hoes is € 15,- inclusief verzendkosten.

Omdat ik best wel van opvallen hou (en dat met mijn zwarte krukken?) zou ik kiezen voor de vlinders:

article30327433

Het liefste zou ik wat creatiever willen zijn. Is dat te koop? Ik zou zo graag brocante meubeltjes willen! Of oude meubeltjes op de kop tikken en die gaan schuren en verven. Ik heb zoveel ideeën, alleen komt het er gewoon niet van. Komt jullie dat bekend voor?

Ik wil graag een ander lay-out voor mijn blog. Eén die er wat vrolijker uitziet, waar je wat meer mee kunt en wat beter bij mij past. Sinds juli post ik elke dinsdag en vrijdag een blog en ik merk dat dit thema niet echt bij me past. Ik wil iets wat dichter bij me staat. En daar ben ik dus naar op zoek. En nog beter…dat is te koop.

Ik hoop dat een aantal wensen van mij uitkomt, aan die andere kan ik zelf werken. De visite krijgt lekker gebak en de gezelligheid komt vanzelf. Mijn dag kan niet meer stuk….

greeting-907796_1920

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.