Ben er weer!

conceptual-1280533_1280

Mijn laatste blogpost was van bijna een maand geleden en de reden dat ik niet eerder geschreven heb? Nou, de grootste reden is de aardbevingsschade in onze woonkamer. Althans, het herstel ervan. We waren gezellig aan het kamperen in onze woonkamer. Het enige wat er nog stond was een eetkamer tafel en een paar eetkamer stoelen. Op de grond hadden we een beschermende karton gelegd en vanaf de eerste dag dat er hier gewerkt werd was het STOF! En dat zag je heel mooi op het zwarte karton. En ik ben vanaf dag één met de veger de kamer gaan vegen. Want wat heb ik een hekel aan dat stof! Elke dag dwarrelde er wel nieuw stof naar beneden. De woonkamer werd wel heel mooi en het is ook best gezellig eten als je aan het kamperen bent in je eigen woonkamer. Vooral als dat niet te lang duurt. En als je resultaat gaat zien. En dat gebeurde gelukkig!

broom-667324_1920

Na een week of twee kon het karton uit de kamer en zagen we onze eigen vloer weer terug! De bank, tv en overige meubels konden weer naar beneden. We kregen weer een huiskamer terug! Er moest toen nog geverfd worden, vensterbanken geplaatst en overgordijnen opgehangen. Ik moet zeggen dat we nu een hele mooie, gezellige woonkamer hebben die rust uitstraalt. Maar wat ben ik blij dat we dit achter de rug hebben! Want na een tijd van drukte moet ik eerst weer bijkomen. En dan lukt het me niet om te schrijven.

Voor nu is het genieten van onze “nieuwe” woonkamer en de rust die het nu uitstraalt! En ga ik natuurlijk weer vaker een blogpost schrijven.

 

Liefs, Marion Xxx

 

 

 

 

Een gedachte over “Ben er weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.