Belangrijke blogpost!

Gister heb ik een blogpost geschreven over artsen die het goed doen wat betreft de behandeling van B12 tekort. Natuurlijk was dit bericht met een knipoog geschreven want de behandeling gaat ook vaak niet goed. Of helemaal niet goed!

Ik gaf ook aan dat ik regelmatig mails krijg van mensen die hun hart willen luchten. Zo’n mail kreeg ik gister ook. Van iemand die injecties kreeg en ze schreef dat ze hielpen. Ze knapte op! Maar na een aantal injecties vond de arts het genoeg. Ze krijgt ze nu maar 1 keer per 2 maanden. Iedereen die injecties krijgt en neurologische klachten heeft weet dat dit niet kan. Dat je klachten dan in alle hevigheid weer terugkomen. En misschien nog wel erger.

Ik schrok van de zin dat ze niet verder wil leven. Ze kiest voor de dood….de dood! Omdat ze van de huisarts de injecties niet krijgt! Mensen dit is wat een B12 tekort kan doen! En wat een B12 tekort wellicht al met mensen heeft gedaan!

Ik heb geprobeerd haar te antwoorden maar het mailadres klopte niet. Ik heb wat veranderd en hij verzond wel. Maar naar het goede adres? Daarom deze blogpost. Ik hoop dat je dit leest en dat je contact met me opneemt. We gaan je helpen!

Ik hoop dat iedereen dit bericht gaat delen. Dit is wat er gebeurt in Nederland!

Voor meer informatie kijk op: B12 tekort, de vergeten ziekte

Henk de Jong B12

 

Geplaatst in: .

4 gedachten over “Belangrijke blogpost!

 1. Janny schreef:

  Vreselijk om te lezen dat b12 nog steeds o derschat wordt……door ARTSEN!!!
  Dit kan en mag niet en zeker niet in een land als Nederland, waar alles en voor iedereen zo gied geregeld is. Ik hoop van ganzer harte dat de persoon in kwestie reageerd om geholpen te worden naar een oplossing door lotgenoten.

  • Marion schreef:

   Helaas worden patiënten nog steeds niet serieus genomen en aan hun lot overgelaten. Als arts zijnde heb je de artseneed gezworen. Daar houdt deze arts zich niet aan. We hopen dat ze contact gaat opnemen.

 2. Eelkje schreef:

  Ik hoop echt dat ze zo snel mogelijk contact met je opneemt! Maar wat begrijp ik haar goed! Ze zou zsm moeten weten dat ook al werkt de huisarts niet mee aan haar herstel (wat gewoon te erg is voor woorden, je leven kan er van af hangen!) er meerder mogelijkheden zijn. Andere huisarts, ampullen kopen in Duitsland enz. Hoop zo dat je haar kunt bereiken!

  • Marion schreef:

   Ze heeft nog geen contact opgenomen. Ik hoop dat ze toch deze reacties leest en dat alsnog doet. We willen haar heel graag helpen! Ik heb net nog geprobeerd om een letter te veranderen in het mailadres en weer te sturen. Gezien het aantal mensen dat het bericht gedeeld heeft hoop ik dat ze het gelezen heeft en weet dat iedereen meeleeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.