Mijn bucket list

In het dagelijks leven ben ik niet altijd bezig met de vraag wat ik in mijn leven nog eens wil doen.
Er zijn al een aantal dingen die ik gedaan heb en die zeker op de lijst voor zouden komen, maar natuurlijk zijn er nog dingen die ik heel graag wil doen of meemaken. Als eerste hoop ik dat de terugvallen die ik gehad heb voorgoed verleden tijd zijn en dat ik ook de energie heb om de dingen op mijn lijst af te kunnen strepen.

# Een reis naar Zuid-Afrika
# Naar Toscane! Zeker na de film Under the Tuscan Sun
# Naar een concert van Kings of Leon (vorig jaar geweest met Kelly in Ziggo Dome en het was geweldig!) 
# Paardrijden! Ik durf het niet, al heb ik wel op Bente (Fjord van Kelly) gezeten en even gereden. Nou ja, echt rijden kun je het niet noemen…
1560471_580819218667119_828137376_n

 

 

 

 

 

 

 

#Nog een keer een rondvlucht maken! In 2009 heb ik dat al eens mogen doen met Roy. Hij mocht toen zelf vliegen in een Cessna bij Stichting Hoogvliegers. Hij vroeg me om mee te gaan en dat kon ik natuurlijk niet weigeren. Wat was dat geweldig! Al vond ik het eerst niets! En dat heb ik de piloot ook laten weten: “ik vind dit helemaal niet leuk!” riep ik. Ik heb op advies van de piloot het gewoon over me heen laten komen en kon toen genieten van het uitzicht en het in de lucht zitten. Toen Roy zelf mocht vliegen vond ik het weer wat minder. We gingen op en neer….Ik was blij dat de piloot het weer overnam.

Vorig jaar op Ameland heb ik samen met Kelly en Arjan een rondvlucht gemaakt. Kelly en ik hadden de slappe lach, denk een beetje van de zenuwen 🙂

#Een proefrit in een rode Dodge Viper Cabrio

imagesJ40MLZKK

 

 

 

 

# Vrijwilligerswerk doen voor een goed doel

# Zorgen voor meer bekendheid omtrent vitamine B12 tekort (addison-biermer )

# Genieten van het leven

# Een fotoshoot met alles erop en eraan

# Een appel en perenboom in mijn tuin

# Een moestuin

# Bekend worden met mijn Kerstactie (gezinnen die het  financieel moeilijk hebben krijgen rond de kerstdagen een kerstpakket.

Dit is mijn Bucket List voor dit moment. Waarschijnlijk komt er nog wat bij, want dromen hebben we altijd, toch?

Heb jij ook dromen? Een Bucket List?

 

2 gedachten over “Mijn bucket list

 1. Kelly schreef:

  Naar Kings of Leon was geweldig! Op Bente rijden, tja dat mag gerust. Wanneer? haha.
  Een stedentrip naar Parijs, Londen of misschien wel Rome! Dat zou mij leuk lijken om met jou te doen!

  • Marion schreef:

   Een stedentrip, zullen we er een verrassingstrip van maken naar één van deze drie steden?
   En op Bente rijden, dan moet mijn WIL het overnemen van mijn angst. Maar dat gaat zeker gebeuren!
   Heb jij jouw Bucket List al klaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.